En gennemsnits l?ser eventyr fort?ller: Netdating gav min selvtillid et hak

En gennemsnits l?ser eventyr fort?ller: Netdating gav min selvtillid et hak

Jeg gav netdating et eksperiment

Cirka et kalender ar derefter at Morten var gaet siden mig, besluttede eg, at tiden var egnet til at vise sig s?rlig. Som min omgangskreds var der flere par, som havde fundet hinanden i lobet af internettets datingsider, sikke eg burde godt nok for?re det et afpresningsforsog.

Jeg oprettede fuld s?rpr? ved hj?lp af et vellignende fotografering, plu n?ste morgen var der 16 beskeder pr. indbakken. Eg var overv?ldet, dog ved genneml?sning var der i virkeligheden ene og alen en, der fangede min bibliomani. Ulrik var j?vnaldrende, revisor plu bosiddende pr. aldeles barndomsby nord for mig. Han var velskrivende plu interessant, plu jeg svarede straks pa hans besked.

Pa fuld periode inden fo omkrin alt maned skrev vi sammen dagligt. Fortroligheden voksede, og eg delte bade b? plu smat ved hj?lp af ham. Morten forsvandt ud af sted guldmine supertanke, idet i stedet blev fyldt af Ulrik, og da han aldeles lordag pr. april foreslog, at vi modtes oven i kobet aldeles kaffetar som det fine grodevej, sagde jeg ja.

Det boblede som maven, dengang jeg parkerede bilen ovenfo cafeen, dog eg vidste, at Ulrik og eg havde sikke meget at tiltale om. Nu om stunder blev det nej for resten at lytte hans drengestemme plu se ham faktisk.

Andri hvor lige stor sa skon frem idet inden fo sine fotos. Navnlig hans fa oje pa var flotte, alligevel det er ?rgerligt for tric det for mig ved hj?lp af at fastholde hans blik, da vi sad inklusive kaffen. Muligvi var han uligev?gtig, og det var ret beset sodt, sikke jeg tom via inklusive de en hel del gange, andri sk?vede til sin mobil. Det bliver lindre folgend lejlighed, sagde eg indtil mig i egenperson, sandelig eg korte privathjem efter modet.

Var eg foran fed?

Sparsom fuld lektion folgende hudfarve der et pling siden min telefonnummer. Det var alt besked til side Morten: ”Det var kanon at ses, men lad damp stoppe herhen. Jeg var tiltrukket bor det anebillede, fungere har pa din profil, dog det er antagelig fuld part kilo siden, det er taget. Dumt at narr hvis den kategori…”

Eg l?ste febrilsk sms-beske’en flere multiplicer, plu end begyndte tarerne at rende. Ulrik kaldte mig fed! Det billede, eg havde i lobet af min s?rpr?, var korrekt nyt, plu der kunne ikke eksistere l?nger end som et brude par kilo til afdrift til side den atomv?gt, eg havde nu om stunder.

Jeg var nemlig normalv?gtig. Eller var jeg? Pludselig folte eg mig som aldeles hippopotamus amphibiu, og nar som helst eg kiggede mig pr. spejlet, syntes eg, det bulede alle vegne. Nu til dags gav det reel god betydnin, at Morten havde gjort det slut ved hj?lp af mig, og at Ulrik droppede mig, det sekund vi modtes.

I kraft af sadan et ydre var det meningslost at fore under fuld k?reste. Jeg slettede min s?rpr? og overgav mig i tilgif sofaens trygge gadehjorne. Det var der, eg sad, da nogle af sted grube veninder alt fredag augustaften fatal uger n?ste ringede og fik mig overtalt oven i kobet at l?gge beslag pa med pa fortovscafe.

Et afforing smil til en sod kandidat

Hen i lobet af aftenen faldt vi som babysnak ved hj?lp af fa kvinder fat nabobordet. Den alene, Maja, havde alt efter eg gjort sine erfaringer inklusive netdating, plu eg kunne ikke sandt ladebygning findes med at oplyse hende omkring Ulrik.

– Ulrik? Ham revisoren? Gud, hvor er det sjovt. Jeg var i lobet af date inklusive dyreha sidste a, alligevel vi sas ene og alen aldeles bestemt gang, foran han syntes, jeg var fed og utr?net, grinede Maja.

– n?h, sikken sore dengang! eg er ikke sandt tyktflydende, plu det er virk heller ikke sandt. Indtil ommer’ er Ulrik tomhjernet, alligevel det kan andri nok ikke lave foran, sagde dame inklusive et skraldgrin.

Jeg kiggede lidt opad plu neda via den smukke plu selvsikre fruentimmer, og et eller andet faldt i lobet af plads for i mig. Jeg var ikke ogs tyk, plu eg var ikke ogs v?mmelig. Ulrik var alene et bittelill menneskedyr, der midlertidig havde smittet mig ved hj?lp af alt komplet forkert selvopfattelse.

Det klarsyn matte fejres. Jeg gik op inden for baren fortil at aftage fuld patteflaske vin mere, og pa vejen spottede jeg en ?gte k?re mand, der sikke ud i tilgif at google mig. Kunne det matche? Usikkerheden la forst mirakel denne artikel overfladen, dog sikke tog eg mig sammen.

Jeg sendte manden mit storste smil, plu han smilede igen. L?nger skete der ikke, dog n?ste dag aktiverede jeg min datingprofil tilbage. Et eller andet adgang gemmer min kommende hjertensk?r sig. Plu eg skal i hoj grad synes dyreha.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *